We zijn alweer bijna drie jaar op ons huidige adres aan de Schiedamsedijk in Rotterdam gevestigd. En tot onze volle tevredenheid!

Tot heden delen wij een open kantoorruimte met onze collega architecten van MoederscheimMoonen. Beide organisaties huren elk 200 m², waarbij wij een aantal faciliteiten zoals vergaderruimten, keuken en repro faciliteiten delen. Dat blijkt niet alleen effectief te zijn, maar we zien ook meerwaarde in de gezamenlijke huisvesting. Waar nodig kunnen we elkaar collegiaal consulteren en een appel doen op elkaars expertise.

Niettegenstaande bovengenoemde voordelen hebben onze collega’s het besluit genomen om wanneer het contract begin volgend jaar afloopt te gaan verhuizen naar een ander type werkomgeving. Hun kantoorruimte komt dus vacant.

We zijn daardoor op zoek naar branchegenoten -en niet perse architecten- die interesse hebben om zich als voordeurdelers op onze kantoorvloer te vestigen.

We zijn gevestigd op de 7e verdieping van kantoor de Leuve op de hoek van Schiedamsedijk en de Schilderstraat met het meest fantastische uitzicht over de stad.

Voor de verhuurder zijn kortlopende huur contracten bespreekbaar.
Heeft u interesse of mocht u potentieel geïnteresseerden kennen, laat het ons weten!