KADEWONINGEN MULLERHOOFD

Rotterdam

01-10 Architecten faciliteert het enerverende traject waarmee de particuliere opdrachtgever te maken krijgt als hij of zij een eigen droomhuis wil ontwerpen en realiseren. Wij kunnen er voor zorgen dat de droom ook werkelijkheid wordt. Dat de diverse mijlpalen tijdens dit intensieve proces gehaald worden en dat er een gevoel van zekerheid en controle is. Van ontwerp tot technische uitwerking, vergunningsaanvraag, aanbesteding en realisatie. In alle fases maken we gebruik van een 3D model waarin het eindresultaat zichtbaar is zonder de noodzaak om technische tekeningen te lezen. Varianten en keuzes kunnen worden vergeleken door middel van realistische impressies.

De bouwtechniek en duurzaamheidsmaatregelen worden direct geïntegreerd.

Het woonhuis op de Mullerpier maakt onderdeel uit van het project Create@Mullerpier waarbij meerdere particuliere opdrachtgevers samen een opdrachtgeverscollectief vormen voor ca. 18 individuele woningen met voordeur aan de straat, inpandige parkeervoorzieningen en buitenruimtes in de vorm van dakterrassen met vrij uitzicht op de Nieuwe Maas.

Het Voorontwerp is van de opdrachtgever zelf, Studio Marco Vermeulen. 01-10 Architecten heeft de technische uitwerking en planbegeleiding verzorgd.

OPDRACHTGEVER:
Particulier

LOCATIE:
Rotterdam

PROGRAMMA:
Woning

ADRES:
Sint-Jobskade 856, 3024 EN

PERIODE:
2016 – 2017

PARTNERS:
Studio Marco Vermeulen

ALLE PROJECTEN