BUREAU

Over ons

Bij Eentien Architecten ligt de focus op het ontwerpen en realiseren van haalbare, functionele en duurzaam mooie gebouwen en ruimtes. Ons werkterrein strekt van kleinschalige projecten tot omvangrijke stedelijke herstructureringsopgaven in nagenoeg alle segmenten van de bouw en omvat zowel nieuwbouw, renovatie als herontwikkeling.

Wij zijn een in Rotterdam gevestigd, landelijk werkend architectenbureau met een omvang van 10–15 medewerkers. Onze naam Eentien Architecten verwijst naar historische data in onze geschiedenis. Het bureau werd op 1 oktober 1982 opgericht op naam van de partners; na verschillende partnerwisselingen werd op 1 oktober 2002 de naam gewijzigd naar Eentien Architecten. In het begin van 2020 heeft Jeroen van Bekkum het eigenaarschap en de algemene leiding overgenomen van oprichter Nico Brouwer.

Onze werkwijze

In alle projecten vinden wij het van belang om tot de kern van de opdracht door te dringen en oplossingen te vinden met kwaliteit op alle niveaus, die toegevoegde waarde leveren aan de gebruiker en overige stakeholders.

Ontwerpen komen bij ons tot stand door een combinatie van onderzoek, analyse en vakmanschap. Ons dienstenpakket omvat haalbaarheidsonderzoeken, ontwerp en technische uitwerking. In het proces vinden wij het belangrijk om ons flexibel op te stellen aan de dynamiek van ontwerp- en bouwprocessen, zodat wij met alle partijen prettig samen kunnen werken aan een optimaal resultaat.

ONZE PROJECTEN

Ons team

Arjen Kabboord
Arjen Kabboord

Ir. Arch.

Senior projectleider, teamleider

Marcel van Elk
Marcel van Elk

-

Financieel administrateur

Anouk Steenland
Anouk Steenland

BA

Bureaumanager

Nico Brouwer
Nico Brouwer

Ir. Arch.

Founder

Jeroen van Bekkum
Jeroen van Bekkum

Ir. Arch.

Directeur

Corry Tindal
Corry Tindal

-

Administratrice

Sanne Buser
Sanne Buser

Ir.

Ontwerper