CONTACT

Schiedamsedijk 43
3011 ED Rotterdam
Postbus 1500
3000 BM Rotterdam

Nabijgelegen parkeergarage
Hartmansstraat 35
3012VA Rotterdam
Website parkeergarage

010 213 18 18
info@eentien.nl

I.v.m. het coronavirus werken veel van onze medewerkers vanuit huis. Wij raden u aan om hen per email te benaderen. Of mail naar info@eentien.nl

KVK 24257403
BTW NL8044.56.124.B.01
IBAN NL51 RABO 0349 780 749
BIC  RABONL2U

Privacy Policy van
Eentien Architecten
Klik hier voor document

Vacatures

Bouwkundig Revit Modelleur / Projectcoördinator
Als bouwkundig Revit Modelleur en Projectcoördinator bij Eentien Architecten bieden we je een zelfstandige positie met veel eigen verantwoordelijkheid. Je hebt al de nodige ervaring met het modelleren in Revit en vindt het leuk om nieuwe uitdagingen op het gebied van BIM-projecten en parametrisch ontwerpen aan te gaan. Eentien werkt continu aan het verder ontwikkelen van onze BIM strategie en diensten. Je kunt hier je bijdrage aan leveren of zelfs sturing aan geven. Wij geven je de kans om verder te groeien op het gebied van BIM management, bouwkundige engineering en projectleiderschap.

Bekijk de volledige vacature op Architectenweb.

Architect / Projectleider
Als Architect / Projectleider bij Eentien Architecten krijg je de kans om aan hele diverse projecten te werken op allerlei schaalniveaus en in alle fases van projecten, vanaf initiatief tot oplevering en variërend van woningbouw tot zorg en van transformatie tot gebiedsontwikkeling. Wij werken in kleine teams en kunnen je een zelfstandige rol bieden met een grote of groeiende eindverantwoordelijkheid voor projecten. Je hebt regelmatig contact met projectpartners en opdrachtgevers, je stuurt het/de projectteam(s) aan en begeleidt de junior ontwerpers.

Bekijk de volledige vacature op Architectenweb.

Open sollicitatie
Wij staan altijd open voor open sollicitaties. Stuur je brief, cv en portfolio naar info@eentien.nl

Inschrijven voor onze nieuwsbrief: