BEDRIJFSVERZAMELGEBOUW

Rotterdam

Sommige projecten zijn gebaat bij een effectieve en simplistische benadering. De Hoofdweg in Rotterdam wordt gekenmerkt door autosloopbedrijven en rommelige rooilijnen. De vraag was of we een gebouw konden maken op een strook van honderd bij vijftien meter. Een bedrijfsverzamelgebouw voor nog onbekende gebruikers.

De inzet van 01-10 Architecten was erop gericht om een maximale commerciële waarde te realiseren in de zin van verhuurbaar oppervlak en vrije indeelbaarheid in combinatie met één hoogwaardige gevel aan de straatzijde. In deze gevel worden de dragende constructies beeldbepalend gemaakt, een maximale daglichttoetreding gerealiseerd en de kaders vastgelegd voor de reclamevoering en individuele identiteitsdragers. Vrijwel alle onderdelen zijn geprefabriceerd, waardoor de hal met de vier toegevoegde kernen binnen negen maanden kon worden opgeleverd.

OPDRACHTGEVER:
Hooft Holding

LOCATIE:
Rotterdam

PROGRAMMA:
Bedrijfsverzamelgebouw

ADRES:
Hoofdweg, 3067 GE

BVO:
1.800 m²

PERIODE:
2009 – 2012

Your Server is Unable to connect to the Google Geocoding API, kindly visit THIS LINK , find out the latitude and longitude of your address and enter it manually in the Google Maps Module of the Page Builder
ALLE PROJECTEN