PAVILJOEN: CAMPUS VERGADERCENTRUM

Best

Het paviljoen biedt out-of-the-box overleg- en vergaderfaciliteiten op een high-tech technologiecampus. Het kan zowel het “hutje-op –de-hei” zijn waar brainstormsessies gehouden worden als een alternatieve conferentiekamer voor het bestuur. Scrumsessies zullen worden afgewisseld met productpresentaties. Aan het einde van de week is er een inloop van het personeel in de loungeruimte en wordt het terras gebruikt voor een BBQ.

Voor de inrichting hebben we tevens een vrijstaande bar en een modulair tafelsysteem ontworpen. Het barmeubel is samengesteld uit multiplex platen die op basis van de gedetailleerde vormtekeningen uit het BIM model computergestuurd zijn uitgezaagd en laminair verlijmd. De kopse zaagkanten van de houtfineerlagen vormen vloeiende ergonomische lijnen en een warme textuur.

Omwille van het optimale flexibele gebruik van het paviljoen is een tafelconcept uitgewerkt op basis van een basiscomponent. Deze enkele component is als statafel bruikbaar door de in hoogte verstelbare kolomvoet. De contouren van het tafelblad zijn zodanig gegenereerd dat over de holle en bolle lijn diverse aansluithoeken kunnen worden gerealiseerd en daardoor een heel scala aan mogelijke configuraties kan worden gebruikt.

LOCATIE:
Best

PROGRAMMA:
Vergadercentrum

ADRES:
Veenpluis, 5684

PERIODE:
2015

ALLE PROJECTEN