In 1995 verhuisde ons architectenbureau vanuit Den Haag naar de Weena-Zuid te Rotterdam. Nu, 20 jaar later, verhuizen wij opnieuw, maar ditmaal dichterbij. Vanaf 5 januari 2015 ontvangen wij u graag op ons nieuwe bezoekadres: Gebouw De Leuve, Schiedamsedijk 43 te Rotterdam.

Het naoorlogse en karakteristieke kantoorgebouw De Leuve is gesitueerd in het centrum van Rotterdam en kijkt uit over de Leuvenhaven. Deze typisch Rotterdamse locatie biedt ons vanaf de 7e verdieping wijds uitzicht over de havens, de Erasmusbrug en de Kop van Zuid. Het gebouw is uitstekend bereikbaar met de auto en op loopafstand van de tram- en metrohaltes Beurs en Leuvenhaven.

Op vrijdag 19 december zullen wij naar De Leuve verhuizen en zijn wij per telefoon en e-mail helaas niet bereikbaar. Mocht er die dag dringend contact met ons nodig zijn, dan verzoeken wij u gebruik te maken van de bij u bekende mobiele telefoonnummers.

Daarnaast is ons kantoor, in verband met de feestdagen, gesloten van maandag 22 december t/m zondag 4 januari. Wij wensen u fijne feestdagen toe en ontvangen u in het nieuwe jaar graag op ons nieuwe adres!

Nieuw bezoekadres
Gebouw De Leuve
7e verdieping
Schiedamsedijk 43
3011 ED Rotterdam

Contactgegevens (ongewijzigd)
Postbus 1500
3000 BM Rotterdam
010 213 18 18
info@eentien.nl
www.eentien.nl

Oud bezoekadres
Weena-Zuid 132
3012 NC Rotterdam