Op 6 juli is de uitslag van de ‘Bevrijd Wonen. Bouw je Tiny House in Almere’ prijsvraag in Almere bekend gemaakt.
Voorafgaand waren de 245 inzendingen voor de prijsvraag in de Schouwburg in Almere te zien. De expositie zal voor belangstellende nog tot 1 september 2016 te bezoeken zijn.

01-10 Architecten viel in de prijzen bij de kinderjury! Als het aan de kinderjury ligt zou de inzending van 01-10 Architecten gerealiseerd moeten worden.
Het ontwerp van 01-10 Architecten bestaat uit drie gestapelde units die door hun vorm van stapeling afzonderlijk over riante buitenruimten beschikken.
De units zijn als lichte prefab modules eenvoudig en snel te plaatsen en verplaatsen. De slimme flexibele inrichting zorgt ervoor dat de tiny houses met een volwaardige inrichting gemakkelijk van een dagsituatie naar een nachtsituatie kunnen worden getransformeerd. Uiteindelijk is het ook mogelijk om de units onderling te koppelen en ontkoppelen waardoor op langer termijn een flexibel product ontstaat. Voor dat doel is de ontsluiting buiten de units gehouden.

BouwExpo Tiny Housing en wij zijn opzoek naar geïnteresseerden. Hiervoor is Tiny House Match in het leven geroepen.
We zullen in de komende tijd onderzoeken of ons tiny housing concept als proefproject ergens te realiseren is. Meer informatie over dit concept kunt u via onderstaande link vinden.

www.bouwexpo-tinyhousing.nl