Van een van haar vaste klanten ontving 01-10 Architecten opdracht voor de levensduur verlengde renovatie van twee kantoorgebouwen op een technologie campus.
De renovatie omvat niet alleen een technische en energetische opwaardering, maar tevens een visuele transformatie van de beide gedateerde kantoorpanden.

De meerjarige aanpak van de technologiecampus in Best wordt steeds zichtbaarder. De opwaardering van de gebouwen plus de integrale aanpak van de buitenruimte leidt weer naar nieuwe behoeftes aan verdere verbeteringen. De groei van de campuspopulatie gaat zich vertalen in nieuwe uitdagingen, zowel op het gebied van transformaties van bestaande panden als in de toevoeging van nieuwe functies en volumes.

Een centraal ontmoetingscentrum gaat een groot deel van de bestaande en verspreide kantines en overlegplekken vervangen. Er zal een levendige multifunctionele zone worden ontwikkeld aan het centrale park waar de campusgebruikers gedurende de hele dag een hapje kunnen eten, versie koffie kunnen halen en overleg voeren in formele of informele setting. Een serie aan ondersteunende services zal tevens naar deze passage worden gehaald.

Naast deze realisatie worden de bestaande kantoorpanden zodanig aangepast dat onder andere de bestaande lamellenzonwering kan komen te vervallen en de kantoren vrij uitzicht krijgen op de groene omgeving.