Er is meer nieuws; na een grondige ingroeiperiode is Jeroen van Bekkum (43) per 1 januari 2015 benoemd tot adjunct directeur van onze onderneming. Met de benoeming van Jeroen hebben wij uitdrukking kunnen geven aan zijn inhoudelijke bijdrage aan het bedrijf en onze plannen voor de toekomst.

Jeroen is 1 juni 2009 bij 01-10 in dienst getreden als senior architect/bureaucoördinator met als uiteindelijk doel om op termijn tot de directie van het bureau toe te treden. De turbulente ontwikkelingen van de afgelopen jaren hebben dit proces vertraagd, maar op basis van de actuele vooruitzichten is nu de volgende stap in dit proces gezet.

In de periode dat Jeroen bij 01-10 in dienst is heeft hij zich ontwikkeld tot een belangrijke spil in de geactualiseerde bedrijfsprocessen. Zo heeft Jeroen leiding gegeven aan de BIM implementatie. Dit proces is zeer succesvol gebleken en inmiddels loopt 01-10 Architecten voorop in techniek en proces. Daarmee is 01-10 ook een betekenisvolle partner in Design & Build processen.

Als architect is Jeroen allround en eerste aanspreekpunt in tal van projecten die 01-10 in portefeuille heeft. We hebben veel vertrouwen in de verdere ontwikkelingen, waar we u uiteraard van op de hoogte zullen houden.